Mar 22
Mint de-ngheata apele, n-am avut in viata vietii mele vreo vaca si, sincera sa fiu, nici ca mi-as dori. Dar ghiciti cine s-a pricopsit cu bunatate de stalker. Eu, desigur.

A inceput vineri seara, cand faceam ce fac toti masteranzii seriosi si dornci de afirmare, adica stateam cu capul pe banca si cascam. Fara sa-i pese de intensa-mi activitate academica, telefonul meu incepe sa sune. Numar necunoscut. "Hopa, imi spun, fii atenta, Ana, ca asta musai e redactorul sef de la The Guardian, gata sa te numeasca in locul lui. Te-ai scos!"

Eu, plina de entuziasm: Alo!
Ne-redactor sef la The Guardian, voit cul: Halo. Cine esti?
Eu:?!?
Ne redactor-sef nici macar la Infractoarea: Cine esti?!
Depasita de aceasta situatie limita pe care mi-o aducea viata, ridic din umeri, inchid si ma pun din nou pe cascat. Ne-redactorul sef suna din nou, dar Ana devenita Stan Patitul ii respinge dibace apelul.

Dupa aceea am uitat de stalker ca si cum n-ar fi fost. Dar ieri a revenit si m-a sunat de trei ori. La inceput, naiva, i-am raspuns, dar nu s-a obosit sa-mi glasuiasca.

A urmat apoi o serie de mesaje pe care le voi reproduce cu fidelitate:
SMS1: Buna. Cn ejti?
Crap! De ce singurul stalker pe care mi l-a daruit viata trebuie sa fie un haifaivist!?
Raspuns la SMS1: Imi pare rau, n-am nicio intentie sa discut cu necunoscuti. nu stiu de unde ai numarul meu, dar nu ma mai suna! [Mesaj ascuns: Haifaivist nenorocit, let's get things straight, eu sunt ditamai fitoasa intelectual, pun virgula inainte de conjunctiile adversative si ascult de noul DOOM. Valea!]
SMS2: Makar spunemi cn ejti si d unde!
SMS3: Dc nu vb cu mn?=((
SMS4: Nu vrei sa sti d unde am nr tau?
SMS5: Trog din tot sufletu' meu sa skri makar numele sa ne qunoastem. eu as vrea s tdd qunosk, uh nu vrei?

Dupa cum observati, nu m-am mai sinchisit sa-i raspund, dar, impresionata de acel atat de patimas ultim mesaj, o voi face prin intermediul acestei postari.

Dragul meu stalker,
Daca intamplator ajungi pe acest blog, raspunsul este nu. Simt ca bariera lingvistica este prea puternica si ne separa ca o mastera perfida. In plus, ceva imi spune ca esti minor si n-as vrea sa infund puscaria. Nu ma intelege gresit, chiar cred ca dragostea de dincolo de gratii e romantica & shit, dar sunt o lasa incapabila sa lupte pentru iubirea adevarata.
Iti multumesc pentru interesul aratat, esti primul meu stalker si vei ramane o dulce amimtire intreaga mea viata. Sunt flatata si mandra sa fiu bagata in seama de un haifaivist de vaza ca dumneata. Dar uita-ma si fii fericit, nu te merit! Desi nu poti vedea, pe tastatura curg lacrimile mele amare.

Fitoasa xoxo

***

*Remember this?
     media: 3.80 din 5 voturi

Mai vrei? Mai am...

Beautiful singles in your area. Meet them now!