Apr 12
Domnului Stephane Lambiel
Dublu Campion Mondial
Buburuz
Ne-om


Stimate domn dublu campion mondial,

Daca pana ieri mai aveam ceva indoieli, acum m-am convins. Nu sunteti om.

Nu pot sa cred ca nedemnii mei ochi au vazut bijuteria de Ne me quitte pas. Si secventa aia geniala de pasi de pe Traviata. Si piruetele alea care "defy belief", cum spunea odata un comenatator de la British Eurosport. Si zambetul ala larg si inocent care ar emotiona si o piatra. Vorba Nadiei, n-ati fi in stare sa faceti rau nici unei bacterii.
Am strigat din toti rarunchii, v-am aplaudat pana mi-au amortit mainile. Nu-mi venea sa cred ca sunteti acolo, pe umilul nostru petec de gheata fara mantinela. Va multumesc, va multumesc.
Una dintre marile dorinte ale mele era sa va ascult pe viu glasuind in a dumneavoastra smexy french. Am trait-o si pe asta! Coplesit de ropotele de aplauze, de strigatele, florile si papitoaiele cu care va asaltam, ati apucat primul microfon si, vadit emotionat, v-ati inghitit engleza si ne-ati multumit cum nu se poate mai frumos: "Vous etes INCROYABLES!" Pas de tout, buburuzule, tu ai fost incroyable si pe cuvant ca m-as angaja si m-as face o harnica furnica numai ca sa pot veni sa te vad patinand in toata lumea.Ma simt vinovata ca parca nici nu m-am bucurat atat de mult de restul galei, eu eram acolo pentru dumneavoastra. Sigur, Plushenko ramane The Plushenko si intalnirea cu el de acum doi ani ramane una dintre cele mai mari realizari ale mele de pana acum. Mi-a placut mult programul lui de aseara pe Je suis malade si, orice ar spune carcotasii, nasosul asta e doldora de talent.

Ca in basme, a treia oara iese magie. Primele doua Kings on ice au fost bune si m-au facut sa topai in draci, dar parca nici nu se compara cu ce a fost ieri. Pai sa vina la noi semi-gemanii multi medaliati si ultra talentati Savchenko si Szolchowi? Sa vina frumosii Nathalie Pechalat si Fabian Bourzat sa patineze pe George of the jungle? Sa vina Denis Ten imbracat jn balerina? Sa avem moonwalk pe gheata marca Amadio? Sa vedem acrobatii care-ti fac parul maciuca?
M-am bucurat ca Marton nu s-a mai bagat atat in seama si m-a distrat Marius Negrea cu perlele lui ("Julia Sebestyen e de aici, de peste garla").Azi-noapte abia am adormit. Ma dureau mainile de la cat am aplaudat si in urechi imi suna fara incetare Traviata.
Ma bucur mult ca am revazut-o pe Florentina, ca am intalnit-o in sfarsit pe Iulya, veritabilul meu alter-ego, ca i-am cunoscut pe Viorica, Andi si pe forumistii de pe onlinesport. Si ca am schimbat impresii, din pacate doar semeseistice, cu Alexandra. Si ca am topait in voie, luata de val si dusa cu pluta, cu Adriana si Nadia. Si toate astea datorita tie, Steph, lui Plush si celorlalti patinatori care mi-au daruit ieri o seara asa frumoasa. Multumesc!

Cu mult drag,
Mama Fangirlelor

     media: 5.00 din 4 voturi

Mai vrei? Mai am...

Beautiful singles in your area. Meet them now!