Anunt umanitar. Pentru Teo.

"Cand te trezesti dimineata, trage aer adanc in piept si bucura-te!Fii fericit ca esti..."
Planuiam sa imi fac o intoarcere triumfala pe blog, dar astazi am primit o veste care m-a cam intors pe dos. O cunostinta de-ale mele a fost diagnosticata cu tumora epifazala si trebuie operata de urgenta pe creier. Teo este o fata vesela si desteapta, are 18 ani, este in clasa a XII-a si vrea sa devina medic.

Saptamana viitoare va fi operata la Iasi si familia si colegii ei strang bani pentru recuperarea post-operatorie. Din cate am inteles, efectele unei asemenea operatii pot fi teribile. (LATER EDIT: potrivit ultimelor inofrmatii pe care le-am aflat, Teo va fi operata in Austria. Operatia ar costa 100.000 de euro)
Pun aici mesajul primit de la o prietena. Fotografia este de la cel mai recent RMN facut de Teo. Eu una sunt socata.


Suntem siguri ca ati mai vazut acest tip de mesaj de atat de multe ori pana acum, incat efectul i s-a atenuat...Nici noi nu am crezut in asta, dar conceptia ni s-a schimbat intr-o fractiune de secunda-cea in care am aflat ca motivul unor absente de zi nu a fost cel caracteristic vietii de licean, ci mult mai dur.

Teodora are tumora epifizala iar extirparea ei inseamna o operatie pe creier, in regim de urgenta. Daca o cunoasteti, stiti ce inseamna prezenta ei: lumina, bucuria unui copil care iubeste viata si o respecta atat de mult incat isi doreste sa salveze la randul ei alte vieti. Si daca nu, va cerem

doar sa va indreptati un gand bun catre ea, pentru ca are intr-adevar nevoie. De asemeni, va rugam sa va alaturati noua pentru recuperarea ei cat mai rapida.

Contul IBAN al "ASOCIATIEI PARINTILOR DIN COLEGIUL NATIONAL IASI" deschis la BRD pentru donatii catre eleva Tudose Ana, este : RO58BRDE240SV71915572400 .Orice suma, indiferent cat de modica ar parea, conteaza.

"Cand te trezesti dimineata, trage aer adanc in piept si bucura-te!Fii fericit ca esti..." (Teodora) 

Pentru mai multe detalii, inclusiv informatii despre rezultatele RMN-urilor: http://tudoseana.blogspot.com
Vezi AICI un reportaj despre Teo realizat de Antena 1. Va rog, dati mesajul mai departe.


     media: 5.00 din 2 voturi

Comentarii

  1. Andi Bob a spus:
    Te-am nominalizat la BLOG DE BLOG 2010.
    Succes.
    Țin și pumnii... :)
  2. whatever a spus:
    Multumeeeesc!!!

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!